Prova Mahmood Basmatiris som den är. Passar till alla rätter och är ett gott komplement till middagen. Du kommer att älska Mahmood Basmatiris med dess föreslagna tillagningsknep.
Ingredienser
Recept
Tvätta Mahmood Basmatiris och skölj med varmt vattenHetta upp hälften av oljan för riset i en kastrull. Skölj det blöta Mahmood Basmatiriset i två omgångar med fingertopparna utan att ha sönder riskornen, sila riset. Häll det sköljda Mahmood Basmatiriset i kastrullen och fräs det under omrörning med hjälp av en träsked i 10 minuter. Tillsätt 3 koppar vatten (och buljongtärning) och salt. Rör om försiktigt utan att ha sönder riskornen och stäng locket.Sänk värmen när det börjat koka. När riset är klart, ta bort från plattan och låt stå. Stek resten av oljan och häll oljan över riset.Låt locket vara stängt en stund till. Rör om försiktigt utan att ta sönder riskornen och låt sedan stå igen. Rör om igen och servera.